contact
CAMPUS COÖRDINATIE INTAKES - OPNAME - POLIKLINIEK

* Dr. Chantal Mouton
Beleidsarts
Tel. receptie: 016 23 89 60
psc.leuven@fracarita.org

* Eveline Van Puyvelde
Teamcoördinator patiëntenzorg
Tel:016 80 75 06
eveline.van.puyvelde@fracarita.org

* Isabelle Penne
Therapiecoördinator
Tel.: 016 24 11 22
isabelle.penne@fracarita.org

* Marleen Peremans
Adj. - Teamcoördinator
Tel: 016 23 89 60
marleen.peremans@fracarita.org

* Fatiha Dahmani
Adj. - Teamcoördinator
Tel: 016 23 89 60
fatiha.dahmani@fracarita.org

INTAKE

Voor een opname dient een intakegesprek te gebeuren met één van de medewerkers van het intaketeam. Dit gesprek duurt ongeveer één uur en heeft als doel te verkennen of de hulpvraag aansluit bij één van de behandelgroepen van Campus Mechelsestraat.

Een afspraak kan je tijdens de kantooruren maken via één van de medewerkers op het telefoonnummer 016 / 23 89 60.

Benieuwd naar welke informatie er tijdens een intakegesprek bevraagd wordt? Of wens je het intakegesprek voor te bereiden? Gebruik dan onderstaand voorbereidingsformulier.

Je kan het Hier downloaden.

OPNAME

Indien je na een intakegesprek kan aansluiten bij een behandelgroep, kan een opname worden ingepland. Er wordt naar gestreefd de wachttijd zo kort mogelijk te houden om iedereen in een zo kort mogelijke termijn te helpen.

Op de dag dat je behandeling start, meld je je aan bij de opnamedienst (gelijkvloerse verdieping, als je het gebouw binnenkomt). Vergeet zeker niet je identiteitskaart en eventuele formulieren van je werkgever, mutualiteit, … mee te brengen. Bij de start van je behandeling krijg je meer uitleg door één van de medewerkers van de opnamedienst, alsook van de medewerker die jouw opname verzorgt. Durf gerust vragen te stellen bij onduidelijkheden.

Indien je voor, tijdens of na je behandeling vragen hebt met betrekking tot de administratie van je opname (bijvoorbeeld: facturatie, ligdagprijs, kosten, ontslagbrief), kan je contact opnemen met één van de medewerkers van de opnamedienst (dienst administratie).

Dit kan tijdens de kantooruren op het telefoonnummer 016 / 238 960.
Of je springt even binnen wanneer het je past.

POLIKLINIEK

Voor poliklinische en ambulante afspraken met één van de psychiaters of psychotherapeuten neemt u best contact op via het algemeen telefoonnummer 016 / 23 89 60. U kan een afspraak vragen bij één van onderstaande medewerkers:


Dr. Chantal Mouton– Psychiater/Systeemtherapeute - Beleidsarts
Dr. Guido Walpot – Psychiater
Mevr. Veerle Staepels – Psychotherapeute

Maak gebruik van de routeplanner van" De Lijn" deze kan je HIER vinden.